Gitároktatás - Gitártanár - Landmine
gitártanár budapest
landmine gitártanár
Gyenes Attila, budapesti gitártanár oldala
GYAKORLAT-KÖZPONTÚ ÓRÁK

• a sikerélményért és a zenélés öröméért
• folyamatos kontakt, klassz dalok, sok gitározás
Gitároktatás mindenféle stílusban
RUGALMAS TANMENET

• közérthetően, célirányosan, türelmesen
• személyre szabott oktatás, mely igazodik az igényekhez
Jelentkezés folyamatosan!
ÉRTÉKES, SZÍNVONALAS HOBBI

• teljesen kezdőknek és haladóknak is
• tanulás akusztikus és elektromos gitáron egyaránt


ADATLAP1981 hideg decemberében öltöttem testet Budapest városában - és alighanem eme esemény az elindítója zenei utamnak is, lévén a sors két kézzel és tíz ujjal ajándékozott meg, amik éppen elegendőek a közelemben lévő hangszerek megszólaltatásához. S bár mindezen adottságokkal már csecsemőkoromban is rendelkeztem, mégis hét másik telet kellett kivárnom, mire az egyik állami zeneiskola zongoratanára kezelésbe vett, és megtanított a zenei nyelv alapjaira.

Néhány esztendő után úgy véltem, hogy egy kis váltás nem árthat, így egy érdi hangszerboltban hozzám szegődött egy vajszínű elektromosgitár - s később méltó utódja, a fekete cápa, aminek onnantól igencsak gondját viseltem. Az én utamat pedig néhány gitáros úr egyengette aztán módfelett, akik elláttak mindenféle útravalóval, és beavattak a hangszer rejtelmeibe.

Jópár év kemény gyakorlással és tanáraim segítségével belemélyedtem a gitározás mikéntjébe, majd saját lábamra állván fejlesztettem magam tovább és tovább. Minden újdonság érdekelt és vonzott, amivel csak találkoztam. Elkezdtem zenekarozni is, bár közben letisztult bennem, hogy leginkább a zene kreatív/kísérletezős oldala vonz: az alkotás, a különféle zenei utak, ill. kifejezésmódok keresése - s nem a zenészkarrier.

2002 óta folyamatosan írok zenéket, tananyagokat; pár éve különféle zenei sorozatokat is készítek (videók, cikkek, közösségi játékok, stb.) - illetve 2005 óta foglalkozom gitároktatással, ahol igyekszem átadni mindazt az örömet, amit a zenélés adhat, mindazt a tudást, ami a zene élvezetéhez vezet el.
Gyenes Attila gitártanár
KAPCSOLAT

Adatkezelés


landmine - gitároktatás | since 2004